Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3664
8-12-2021

Atmosferă pozitivă, caldă și constructivă. Află care este cel mai bun șemineu pentru locuința ta

“Acasă” numim locul în care ne simțim cel mai bine, locul în care te poți detașa de tot din jurul tău, de toate problemele de la muncă și de toată agitația din jur. Cam așa ar trebui să fie atmosfera în fiecare locuință, o atmosferă pozitivă, caldă, constructivă. Unul dintre obiectele care fac posibil acest lucru este semineul. Nu se demodează niciodată și pe lângă faptul că este un obiect decorativ, găsindu-și locul în orice tip de cameră, șemineul aduce și căldură casei tale.

Ce șemineu să alegi? Care este cel mai potrivit pentru tine și casa ta? Dacă dorești să folosești șemineul în scopul încălzirii locuinței în întregime, poți să alegi un semineu pe lemne sau unul din acele termoseminee care iți încălzește locuința prin calorifere. Lemnul fiind combustibilul principal, costurile cu factura la gaz vor scădea considerabil. În plus, acestea oferă căldură naturală, dar și încadrare în orice tip de locuință, datorită designului atrăgător și divers.

Dacă locuința ta nu este atât de spațioasă încât să poți construi cele enumerate mai sus, poți alege un șemineu electric sau o sobă. Acestea nu necesită un spațiu foarte mare și păstrează calitățile de sporire a ambianței și designului. Șemineele de acest tip nu pot încălzi o locuință întreagă, dar fac față bine la o singură cameră.

O altă soluție pe care v-o aducem înainte este șemineul cu biotenol. Acesta funcționează pe bază de bioetanol, o substanță ce nu emană nici miros, nici fum. Acesta nu poate fi folosit ca sursă principală de căldură, deoarece încălzește un spațiu relativ mic. Se gasește în multe modele, deci se poate alege în funcție de aspectul interior al locuinței tale și se potrivește cel mai bine dacă locuiești la bloc si îți place să vezi focul arzând.

Cauți și tu un semineu? Echipa Șeminee Sibiu îți vine în ajutor cu o gamă largă de șeminee, termoseminee, șeminee electrice, seminee bioetanol, sobe, coșuri de fum și toate accesoriile necesare întreținerii. Șeminee Sibiu reprezintă calitate, comfort si profesionalism, la cele mai înalte standarde, pentru ca tu sa fii sigur ca ai făcut cea mai bună alegere. Și tu poți să fii unul din cei 5000 de clienți multumiți de produsele și serviciile pe care aceștia le oferă.

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo
soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media