Pâine integrală cu chimen – un nou produs al Brutăriei Câmpeanu

Brutăria Câmpeanu îmbină beneficiile consumului de pâine integrală, cu cele ale consumului de semințe de chimen, într-un nou produs disponibil la raft – Pâine integrală cu chimen. În urmă cu o lună, Brutăria Câmpeanu lansa franzela cu chimen, un produs care a avut suuces printre clienți.

Pâinea integrală este bogata în fibre naturale, vitamine si minerale, nu predispune la obezitate, îți păstrează calitățile timp îndelungat și este bine tolerată de persoanele cu afecțiuni digestive. Semințele de chimen sunt bogate în elemente nutritive, precum: minerale, vitamine, antioxidant și o  sursă bogată de fibre dietetice.


Brutăria Câmpeanu din Târgovişte, de pe Calea Domnească, nr.321, mizează  pe sortimentele de panificație cu maia naturală, fără drojdie, coapte ecologic în brutăria artizanală. Acestea  aduc beneficii pentru sănătate certificate de către nutriționiști. Pe lângă gustul mai bun şi mai complex, produsele de panificație cu maia au un indice glicemic mai scăzut decât cele făcute cu drojdie. Spre deosebire de drojdia comercială, maiaua nu favorizează dezvoltarea candidei în organism.

La Brutăria Câmpeanu găsiți: Pâine albă, Pâine neagră cu semințe, Pâine dietetică secară 60%, Pâine  secară 25%, Pâine intermediară,  Franzelă cu chimen și Pîine integrală cu chimen. Apă, făină şi sare sunt ingredintele necesare pâinii cu maia naturală fără drojdie. În timp ce pâinea comercială poate să conţină peste 20 de ingrediente, pâinea dospită din aluat vechi sau pâinea din maia nu are aditivi, coloranţi, conservanţi, amelioratori şi potențiatori de gust sau substanţe de îngroşare, conţinând doar apă, făină şi sare.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca