Între 11 iunie – 11 iulie, cele mai importante meciuri de fotbal ale anului vin în direct sus pe terasa Ploiești Shopping City

Ploiești, 10 iunie 2021 – Cele mai importante meciuri de fotbal ale anului, așteptate cu emoție de suporteri, vor putea fi vizionate sus pe terasa Ploiești Shopping City, într-un cadru plin de energie și în condiții de maximă siguranță.

Între 11 iunie – 11 iulie, pasionații de fotbal sunt așteptați pe terasa deschisă a centrului comercial Ploiești Shopping City,  de la nivelul 1, unde vor putea urmări în direct cele mai tari meciuri ale anului, pe un ecran de mari dimensiuni. Meciurile vor fi difuzate zilnic, conform programului oficial al competiției sportive, în trei intervale orare: de la orele 16.00, 19.00 și 22.00, iar accesul este gratuit. Programul complet al difuzării meciurilor de fotbal poate fi consultat aici.

Vizionările se vor face în aer liber, în condiții de siguranță deplină, iar vizitatorii se vor putea încărca cu energia spectacolelor de fotbal alături de prieteni, și vor putea face plinul cu meniuri și preparate culinare inedite.

Terasa Ploiești Shopping City are o suprafață de 1200 mp, dispune de mobiler urban și prietenos, de zone verzi și fântână arteziană. Este gândită ca o zonă unde te poți reîncărca după o zi de muncă, unde poți face plinul cu experiențe unice, mâncare delicoasă și cocktailuri energizante.

Măsuri de siguranță în Ploiești Shopping City

 

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City implementat o serie de măsuri de distanțare fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

 

Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/football-fest-cu-prietenii-pe-terasa/, pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

 

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro