Deținuții din Penitenciarul Găești, puși la dispoziția firmelor care au nevoie de muncitori

          Penitenciarul Găești pune la dispoziţia beneficiarilor, pe bază de contract, forţă de muncă specială necalificată, din rândul persoanelor private de libertate, în exteriorul locului de deținere, pentru diverse domenii de activitate precum construcții, agricultură, silvicultură etc.

Printre beneficiile agenților economici care desfășoară activități lucrative cu persoane private de libertate se numără eliminarea plății contribuțiilor suplimentare, care se plătesc în mod curent pentru un angajat (CAS, șomaj, sănătate, carte de muncă, fond de risc, ect.), la tariful orar negociat adaugându-se doar valoarea TVA, care este deductibilă.

Folosirea la muncă a deținuților nu implică încheierea unor contracte cu aceștia, ci doar încheierea unui contract de prestări servicii între beneficiar şi penitenciar. Se pot încheia contracte pentru efective de minim 8 -10 persoane, tarifele negociate pornind de la salariul tarifar pe ora, minim pe economie/ pe persoană, fără TVA.

Beneficiarul forţei de muncă trebuie să pună la dispoziţie mijloc de transport pentru deplasarea la punctul de lucru a persoanelor private de libertate şi a escortei aferente, după caz.

Pentru informații suplimentare desemnăm ca persoană de contact pe domnul Comisar de poliție penitenciară Stelică Prioteasa, telefon 0245710254, int 102, e-mail [email protected]

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro