Agenda parlamentară: Iancu Caracota (PNL) – Achiziţionarea online a unui bilet CFR necesită 40 de minute

Senatorul PNL de Dâmbovița, Iancu Caracota, a transmis Ministrului Transporturilor o întrebare legată de serviul de vânzarea online a biletelor de călătorie CFR. Senatorul spune că a făcut un experiment personal și a reușit să își achiziționeze un bilet online după 40 de minute și o convorbire telefonică. Totodată, Caracota semnalează și faptul că „Trenuri curate – călătorii minunate”, campania lansată de CFR anul trecut, nu are nici un efect practic.

Domnule ministru,

Calitatea serviciilor oferite de Compania Naţională de Căi Ferate lasă foarte mult de dorit, în urma unui experiment personal am constatat  că achiziţionarea unui bilet de călătorie online necesită 40 de minute şi o convorbire telefonică cu personalul CFR pentru a reuși să finalizez tranzacția şi să intru în posesia documentului electronic de călătorie.

Un alt aspect pe care vreau să-l semnalez este calitatea precară a serviciilor de salubritate din trenuri şi din locaţiile feroviare proprii (tapițerii murdare, coşuri de gunoi pline, toalete insalubre, etc.) toate acestea sunt o realitatea a anului 2018, deşi în urmă cu un an lansaţi campania  „Trenuri curate – călătorii minunate”.

Domnule ministru, având în vedere aspectele semnalate mai sus, vă rog să-mi comunicaţi răspunsul la următoarele întrebări:


  1. Câte bilete de călătorie s-au achiziționat online în 2017 şi care este în medie timpul necesar pentru  cumpărarea unui astfel de bilet?
  2. Câte controale aţi realizat pe parcursul campaniei „Trenuri curate – călătorii minunate” pentru verificarea serviciilor de  salubritate şi care este valoarea totală a sancțiunilor aplicat pentru nerespectarea lucrărilor prevăzute în caietele de sarcini?
  3. Aveţi în vedere organizarea unor supracontroale în trenurile şi în locaţiile feroviare proprii pentru verificarea modului în care șefii de stație sau personalul desemnat din cadrul sucursalelor regionale de căi ferate îşi îndeplinesc atribuţiile de control şi verificare a serviciilor de curăţenie prestate de firmele de salubritate?

 

Vă mulţumesc !

 

Senator,

Iancu CARACOTA

 

 

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca