Agenda parlamentară: Elevii merituoși de la două școli târgoviștene, oaspeții deputatului Dumitru Lupescu (USR), la Parlament

Un grup de 25 copii cu rezultate foarte bune la învăţătură, de la Şcolile Gimnaziale Smaranda Gheorghiu şi Grigore Alexandrescu din Târgoviște, însoțiți de dascălii școlii au beneficiat, cu sprijinul deputatului USR Dumitru Lupescu, de o excursie gratuită la Parlamentul României. Acțiunea a avut loc în cadrul programului “Școala altfel” și a manifestărilor consacrate Centenarului realizării României Mari.

Programul a constat în vizitarea Muzeului Parlamentului, a aulei în care au loc ședințele de plen, a principalelor săli, terase și culoare de acces ale acestora, o discuție cu câțiva deputați aflați în sala de lucru a USR (Dumitru Lupescu, Nicolae Daniel Popescu, Vlad Durus și Stelian Ion), înmânarea unui volum omagial al Unirii de la 1918 și asigurarea mesei de prânz pentru întregul grup.

A fost o activitate din care elevii au înțeles mai bine activitatea Parlamentului, au văzut a doua clădire administrativă ca mărime de pe glob și un imbold pentru a învăța din ce în ce mai bine, pentru a se realiza în viață alături de familiile lor.

Voi continua să susțin și premiez excelența la învățătură, așa cum am făcut și anterior.” a decarat Lupescu.

Acesta este un prieten vechi al copiilor de la școla multientică Smaranda Gheorghiu. De Crăciun le-a dăruit o boxă portabilă pentru orele de muzică, iar în ianuarie i-a premiat cu elevii cu rezultate foarte bune la învățătură cu un  dulciuri, rechizite necesare, iar  pe cei din clasele mici și cu jocuri interactive.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro