Agenda parlamentară: Dumitru Lupescu (USR) – despre noul amplasament al unui Skate Park în Târgoviște

Distribuie:

Comunicat de presă

Având în vedere anunțul făcut de domnul primar al Târgoviștei, Cristian Stan, pe pagina sa de facebook privind soluția de amplasare a Skate Park într-o zonă degradată și închisă publicului și nu în vecinătatea fostului Restaurant Brotăcei din Parcul Chindia, așa cum se dorea înainte de semnalul public tras de deputatul USR de Dâmbovița, Lupescu Dumitru, chiar în ziua adoptării inițiale de către Consiliul Local, parlamentarul USR salută decizia edilului Târgoviștei, prin care ține cont atât de prevederile legilor în vigoare privind protecția mediului, cât și de dorințele cetățenilor interesați.

Propunerea inițială, aprobată de Consiliul Local al Municipiului Târgoviște, a fost construcția unui Skate Park pe spațiul verde din vecinătatea fostului Restaurant Brotăcei, aflat în Parcul Chindia.

Cum realizarea de construcții pe spațiul verde este interzisă prin lege, primarul Municipiului Târgoviște trebuie să introducă pe ordinea de zi din septembrie a.c. și consilierii locali ar trebui să retragă/modifice hotărârea inițială adoptată.

Noua propunere anunțată de edil este reabilitarea și introducerea în circuitul public a unei suprafețe de aproximativ 4000 mp, degradată, nefolosită de zeci de ani și în prezent închisă publicului, din care 1.000 m.p. vor fi ocupați de investiția preconizată – Skate Park. Vom urmări cu maximă atenție modul cum aleșii locali din Consiliu vor ține cont de prevederile legale în hotărârea ce o vor adopta în acest sens.

 

Cabinet Deputat USR de Dâmbovița Dumitru Lupescu

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Agenda parlamentară: Dumitru Lupescu (USR) – despre noul amplasament al unui Skate Park în Târgoviște

 • 26 septembrie 2017 at 5:13
  Permalink

  ca de la artilerist TR pensionar de drept comun la infanterist “pensionar special”: moșule, refă “reglajul” că nu ăsta-i obiectivul
  nu elogiul adus primarului că respectă “prevederile legilor în vigoare privind protecția mediului” trebuie să te facă să exulți, îl doare pe el la bașkeți de protecția mediului
  ingineria financiară marca PSD de sifonare a banului public prin investiția în acest Skate Park se impune a fi lovită în plin
  ca premiant de „Rezistenţa în parcuri” te pot înțelege, dar porcăria cu trasajul pistelor pentru biciclişti pe trotuare… nimicuța, nimicuța?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro