Agenda parlamentară: Dumitru Lupescu (USR) a premiat copiii cu rezultate foarte bune, de la Școala Smaranda Gheorghiu

Deputatul USR Dâmbovița, Dumitru Lupescu s-a întors la copiii de la Școala multietnică “Smaranda Gheorghiu” din Târgoviște, pentru a-i premia pe cei mai buni la învățătură, după ce de Crăciun le-a dăruit o boxă portabilă pentru orele de muzică.

Au fost premiați primii doi elevi din fiecare clasă care au terminat semestru I cu medii de excelență. Fiecare elev premiat a primit o diplomă, un pachet cu dulciuri, rechizite necesare, iar  cei din clasele mici și jocuri interactive. Copiii au fost emoționați și au promis că-și vor menține rezultatele, iar parlamentarul le-a dat întâlnire și la finalul anului pentru o nouă festivitate de premiere.

În cadrul întâlnirii cu deputatul USR, elevii au luat parte și la un program educativ ce a evocat Mica Unire de la 1859.
Voi continua activitățile de acest gen, în scopul prevenirii absenteismului, abandonului scolar, creșterii interesului elevilor față de procesul de învățământ și de obținerea unor rezultate superioare anilor precedenți.” a declarat Lupescu. 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro