Agenda parlamentară: Claudia Gilia (PSD) – Rectificarea pozitivă aduce bani în județul nostru!

Guvernul PSD-ALDE a promis că EDUCAȚIA va fi o prioritate pentru România și demonstrează, zi de zi, că s-a ținut de cuvânt. Faptele vorbesc de la sine.  Odată cu rectificarea bugetară din această lună se vor aloca mai multe fonduri pentru bursele elevilor și ale studenților și vor fi făcute noi investiții în școli.
De data aceasta, sunt și trei universități din țară care vor primi sume consistente pentru dezvoltarea infrastructurii academice.  Printre acestea se numără și Universitatea Valahia din Târgoviște. Facultatea de Drept și Facultatea de Științe Umaniste vor primi finanțarea pentru finalizarea lucrărilor la corpul C. Campusul universității este singurul construit de la zero în ultimele două decenii.
În ultimii ani, prin alocarile financiare date de Guvernele PSD, au crescut investițiile în cămine, cantine, club, baze sportive și au făcut din UVT un adevărat exemplu de ”bune practici” pentru alte comunități academice din țară.
Comunitatea academică din Târgoviște știe că investițiile făcute în universitatea noastră vor da roade. În universitatea noastră studenții au fost puși pe primul loc. Astfel, avem studenți premiați la competiții naționale și internaționale care beneficiază de numeroase parteneriate internaționale și proiecte de cercetare cu rezultate certificate. Universitatea s-a dezvoltat în ultimii 26 de ani și a demonstrat că este una dinamică și cu un foarte mare potențial de creștere.
Toate investițiile făcute în universitate sunt în avantajul studenților, cadrelor didactice și al dezvoltării comunității locale. Odată cu dezvoltarea centrului nostru universitar, toate ramurile economiei vor avea de câștigat.
Ii adresez multumiri publice doamnei Prim ministru Viorica Dancila pentru susținerea permanentă a proiectelor de dezvoltare ale județului nostru, dar și vicepresedintelui Senatului României, domnul Adrian Tutuianu pentru efortul constant de susținere a demersurilor care privesc investițiile în Universitatea Valahia din Târgoviște.

Deputat Claudia Gilia


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Agenda parlamentară: Claudia Gilia (PSD) – Rectificarea pozitivă aduce bani în județul nostru!

 • 3 august 2018 at 5:17
  Permalink

  cunosc bine, tot așa se făceau bugetele și cu vreo 30 de ani în urmă, hîrtia suportă orice
  și mai ușor cu “pozitiva” pe scări că vă rupeți gîtul
  scoate Vîlcov (8 ani cu executare în primă instanță!) din joben un deficit de 1,3% la 7 luni (1,6% la semestru) că-i trebuiau 6 miliarde să ne prostească cu “pozitiva” (a dracu’ armetică!), și-i dă Veoricăi mutarea în plic s-o recite în public (de ce n-a făcut-o Teodorovici?)
  de aceea inițiativa “fără penali în funcții publice” trebuie extinsă la “fără proști și penali în funcții publice”
  ps: fără “multumiri publice … pentru efortul constant de susținere…” nu te mai trece pe liste?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro