Agenda parlamentară: Carmen Holban (PSD) – discuții cu oficiali peruani pentru dezvoltarea turismului și schimburilor economice

Deputatul de Dâmbovița, Carmen Holban, a făcut parte, recent, din delegația de parlamentari care a discutat   Excelența Sa doamna María Eugenia Echeverría, Ambasador al Republicii Peru în România și domnul Luis Alberto Castro Joo, Ministru în cadru Ambasadei. Discuțiile s-au concentrat pe dezvoltarea turismului și a schimburilor economice.

Alături de colegii din cadrul Comisiei de prietenie România-Peru, am avut o întâlnire  cu Excelența Sa doamna María Eugenia Echeverría, Ambasador al Republicii Peru în România și domnul Luis Alberto Castro Joo, Ministru în cadru Ambasadei. Discuțiile s-au concentrat în mare măsură pe îmbunătățirea relațiilor diplomatice dintre cele două state, dezvoltarea turismului și schimburilor economice, cu un accent deosebit pe sistemul de Sănătate și eficacitatea medicamentelor produse în Peru.” a precizat Holban.

Deputatul PSD, Carmen Holban, este membru al Grupului de Prietenie cu Republica Peru din Camera Deputaților.

Cu aceeași ocazie s-a desfășurat și o nouă manifestare sub titlul „Săptămâna Gastronomică Peruană”, în cadrul căreia Ambasada Republicii Peru a prezentat istoria, bogăția și diversitatea gastronomiei peruane și importanța pe care aceasta a înregistrat-o la nivel mondial, prin obținerea unor premii internaționale de renume.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro