Agenda parlamentară: Carmen Holban (PSD) – discuții cu oficiali peruani pentru dezvoltarea turismului și schimburilor economice

Deputatul de Dâmbovița, Carmen Holban, a făcut parte, recent, din delegația de parlamentari care a discutat   Excelența Sa doamna María Eugenia Echeverría, Ambasador al Republicii Peru în România și domnul Luis Alberto Castro Joo, Ministru în cadru Ambasadei. Discuțiile s-au concentrat pe dezvoltarea turismului și a schimburilor economice.

Alături de colegii din cadrul Comisiei de prietenie România-Peru, am avut o întâlnire  cu Excelența Sa doamna María Eugenia Echeverría, Ambasador al Republicii Peru în România și domnul Luis Alberto Castro Joo, Ministru în cadru Ambasadei. Discuțiile s-au concentrat în mare măsură pe îmbunătățirea relațiilor diplomatice dintre cele două state, dezvoltarea turismului și schimburilor economice, cu un accent deosebit pe sistemul de Sănătate și eficacitatea medicamentelor produse în Peru.” a precizat Holban.

Deputatul PSD, Carmen Holban, este membru al Grupului de Prietenie cu Republica Peru din Camera Deputaților.

Cu aceeași ocazie s-a desfășurat și o nouă manifestare sub titlul “Săptămâna Gastronomică Peruană”, în cadrul căreia Ambasada Republicii Peru a prezentat istoria, bogăția și diversitatea gastronomiei peruane și importanța pe care aceasta a înregistrat-o la nivel mondial, prin obținerea unor premii internaționale de renume.

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro