Agenda parlamentară: Iancu Caracota (PNL)- Mediul economic privat s-a degradat vizibil în Guvernarea PSD

Zece luni de guvernare PSD, nouă luni în care mediul economic privat s-a degradat vizibil. Războiul declanșat de guvernarea patronată de Liviu Dragnea împotriva mediului (bănci, firme, PFA-uri, angajați din privat) a creat în economie o incertitudine îngrijorătoare, iar efectele se văd. Nu o spun eu, ci o instituție a statului, chiar Oficiul Național al Registrului Comerțului: numărul persoanelor fizice autorizate și al societăților comerciale intrate în insolvență s-a mărit în primele nouă luni ale lui 2017 cu 7,58%, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

Cu toate acestea, Guvernul Tudose nu ia nici un fel de măsură pentru a proteja firmele, mai ales cele mici și mijlocii, cele ale clasei de mijloc. Din contră, caută în continuare metode de taxare, ultima este inventarea unui taxe de 2% pentru angajatori, numită mincinos de PSD taxă de solidaritate pentru că 90% din bani se vor duce în bugetul de stat, și nu către fondurile de solidaritate gestionate de Executiv.


Solicit premierului Tudose să nu evite consultarea reprezentanților mediului privat înainte de a lua decizii ce pot afecta economia. Îi atrag atenția prim-ministrului că mediul privat este cel care aduce, în primul rând, plus valoare economiei românești.

Senator PNL

Iancu Caracotă


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca