VĂLENI DÂMBOVIȚA: 500 de familii nu au apă, după ce alunecarea de teren a rupt conducta prinicipală

Alunecarea de teren activată săptămâna trecută în comuna dâmbovițeană Văleni Dâmbovița nu s-a stabilizat. Autoritățile așteaptă ca pământul să se oprească, după care se vor estima pagubele și necesarul pentru rezolvarea problemei. Alunecarea a afectat grav 14 gospodării, un drum local și rețele de alimentare cu energie electrică și apă. În acest moment, aproximatic 2/3 din comună nu este alimentată cu apă prin rețea. Din 916 abonați, 500 sunt afectați de ruperea conductei principale.

Primarul Lungu Gheorghe a precizat pentru Gazeta Dâmboviței că a notificat atât societatea Electrica, cât și Compania de Apă cu privire la pagubele create de alunecarea de teren. Compani de Apă lucrrează în zonă, iar alimentarea ar putea fi reluată săptămâna viitoare printr-o conductă supraterană.


Până la acest moment, 19 persoane au fost evacuate din locuințele afectate de alunecări. Autoritățile au trimis la Văleni și un container locuință pentru două persoane vârstice a căror casă nu mai poate fi locuită.

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic