TITU: Ședință de consiliu de îndată pentru rezolvarea situației SALUB și URBAN

Ședință de îndată la primăria Titu, convocată la prima ora a dimineții, de către primarul orașului Traian Niculae. Sigurul punct de ordinea de zi a fost rezolvarea situației celor două societăți ale consiliului local SALUB și URBAN. Directorul acestora a demisionat la începutul lunii decembrie. În lipsa unei conduceri era imposibilă efectuarea salariilor către cei aproximativ 50 de salariați, mulți dintre ei plătiți cu salariul minim pe economie. Aceștia nu și-au primit salarile pe decembrie, iar dacă situația nu era rezolvată rapid, nu avea nici o șansă de a le primi nici pentru luna ianuarie.

La ședință au luat parte cei patru consilieri PNL, care nu au demisionat din forul administrativ, și cei patru consilieri PSD aleși în 2016. Până ce consiliul va lua act, într-o ședință ordinară, de demisiile celor 7 liberali care nu mai doresc mandatele de aleși locali, cvorumul legal este asigurat de 8 persoane.

Singura propunere supusă la vot a fost a liderului PSD Titu, consilierul Vlad Oprea. Acesta l-a propus pe Ioniță Gheorghe (foto), fost președinte al echipei de fotbal locale, după ce în cursul dimineții Oprea a avut o întâlnire cu salariații celor două societăți. Propunerea a fost votată în unanimitate. Gheorghe a fost numit la conducerea societăților pentru 6 luni de zile, în  condiții salariale similare directorului demisionar.

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro