PUCIOASA: Parcul de la Gară – de la aşa, la… aşa! FOTO

Primăria Pucioasa vrea să scoată din anonimat, parcul aflat în zona Gării. Micuţa oază de verdeaţă a fost ignorată de autorităţi ani de-a rândul, parcul arătând ca un loc viran. Astăzi, chiar dacă este curăţat, parcul nu oferă prea multe facilităţi locuitorilor din zonă. Primăria vrea să depună un proiect pe Axa 7 pentru reabilitarea şi dotarea acestuia cu mobilier urban specific.  „Este un proiect pe Axa 7,care face parte dintr-unul mai amplu. Avem o gândire a arhitectului Alin Niţescu care se încadrează perfect în acel spaţiu a declarat primarul Constantin Ana.

Parcul este prevăzut cu zonă de promenadă, zonă pentru relaxare şi jocuri, dar şi loc de joacă pentru copii. De asemenea, proiectul prevede un sistem modern de iluminat nocturn. Parcul este în apropierea unui cartier de blocuri aşa că primii care se vor bucura de concretizarea unui asemenea proiect vor fi copii şi tinerii de aici.


Parcul în prezent


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca