POTLOGI: Numeroasa populație școlară din Românești va beneficia de extinderea școlii din sat

Distribuie:

Administrația locală din Potlogi a obținut finanțare pentru consolidarea, modernizarea, extinderea și dotarea Școlii Gimnaziale din satul Românești. Proiectul are o valoare de 1.121.233 euro și este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Luni, primăria Potlogi așteaptă stabilirea câștigătorului lucrărilor pentru școală, în urma licitației organizate în SEAP. “Vom adăuga un etaj actualei clădiri și vom construi o sală cu destinație multiplă, atât pentru festivități, cât și pentru activități sportive” a precizat Nicolae Catrina, primarul comunei Potlogi.

Decizia extinderii capacității școlii a fost luată de autoritățile locale din cauza numărului foarte mare de elevi. Școala este amplasată în cartierul locuit cu preponderență de etnici romi, aceștia având aproximativ 350 de copii de vârstă școlară. Este una din cele mai numeroase populații școlare din zona de sud a județului, atribuită unei singure unități, iar actuala clădire nu putea  oferi condiții pentru școlarizarea acestora.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro