PNL îl acuză pe Prefect că se amestecă în administraţia locală la ordinul preşedintelui CJD

Comunicat de presă 

          Partidul Naţional Liberal Dâmboviţa îi solicită prefectului Ioan Marinescu să respecte prevederile legale şi să înceteze urgent cu abuzurile împotriva primarilor PNL, din ordinul şefului său, Adrian Ţuţuianu. Ioan Marinescu şi-a permis să-l someze pe primarul interimar al oraşului Găeşti, Grigore Gheorghe, să introducă pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local un proiect de hotărâre privind validarea  unui consilier local al PPDD, deşi nu există nicio solicitare oficială a respectivului partid în acest sens. În concluzie, PSD încearcă să rezolve problemele PPDD în oraşul Găeşti, în mod ilegal!

          Trebuie spus că presiunile exercitate de prefect şi de preşedintele Consiliului Judeţean, ambii PSD, asupra primarului interimar al Găeştiului au întrecut orice limită a bunului simţ şi a legii, după ce Grigore Gheorghe a reziliat contractele cu cei peste 20 de colaboratori ai Primăriei Găeşti, care erau plătiţi cu zeci de mii de lei lunar.

          Îi recomandăm prefectului Ioan Marinescu să îşi desfăşoare activitatea în conformitate cu atribuţiile pe care i le conferă legea, având în vedere că există nenumărate probleme care sunt de competenţa sa şi care zac nerezolvate.

 

Iulian Vladu,                                                                 Ludovic Orban,

co-preşedinte PNL Dâmboviţa                           co-preşedinte PNL Dâmboviţa

CITEȘTE ȘI: PP DD CONTRAZICE PNL ȘI DENUNȚĂ UN ABUZ LA PRIMĂRIA GĂEȘTI

bozieru

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro