Suedia vine la Pucioasa! Manifestare culturală inedită în judeţ, cu ocazia Zilei Europei

  • Ambasada Suediei va colabora cu Primăria Pucioasa și Centrul Cultural European Pucioasa în organizarea evenimentelor “O ambasadă pe lună”

Promenada piețeii din centrul orașului Pucioasa a fost împodobită zilele acestea cu sute de stegulețe reprezentând drapelele statelor membre ale Uniunii Europene. O avanpremieră vizuală a manifestărilor ce vor avea loc in perioada 9 – 11 mai.

 

”Zilele Europene la Pucioasa”se desfășoară în cadrul proiectului ”O lună, o ambasadă – cultură, tradiții, turism”. Conform edilului, Constantin Ana,  prima ambasadă care va ajunge la Pucioasa este cea a Suediei: “Invitați de onoare sunt reprezentanți ai Ambasadei Suediei la București: Alexander Peyre-Dutrey – Adjunct șef și Mihai Leontescu – Ofițer proiecte și comunicare. Pe parcursul celor trei zile se vor desfășura vernisaje, recitaluri, spectacole de teatru, proiecții de filme și vizite în localitate.”

 

Constantin Ana – primarul oraşului Pucioasa, Dan Ţopa – directorul Centrului Cultural European Pucioasa. Pe 9 mai, centrul împlinește un an de la înființare. În ciuda timpului scurt, centrul a organizat zeci de evenimente.

Următoarele ambasade care și-au manifestat dorința de a participa la proiectul “O ambasadă pe lună” sunt ale Germaniei, Italiei și Spaniei.

 

Centru Medical Valeriana


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro