MORENI: Unei asistente de pe ambulanță i s-a făcut rău! Copilul ei, care se juca în parc, căzuse în Cricov

Întâmplare șocantă pentru o asistentă a Serviciului de Ambulanță Dâmbovița. Femeia a participat la sute de intervenții, dar astăzi lucrurile au luat o întorsătură teribilă, după ce în urma unui apel pe 112, a intervenit la o urgență într-un parc din Moreni. Un copil de 5 ani avea nevoie de intervenția medicilor, după ce căzuse în albia majoră a râului și se lovise în zona capului. Asistentei i s-a făcut rău când a realizat că este vorba de micuțul ei. Copilul a fost transportat la un spital din capitală, dar, din fericire, starea lui este stabilă.

Cum  a ajuns copilul să cadă? Parcul cu loc de joacă de pe malul Cricovului, investiție a primăriei Moreni, nu are nici un fel de împrejmuire de siguranță.  Malul râului are o consolidare din beton în care au rămas numeroase bucăți din fier asemănătoare unor țepe, de care s-a lovitul copilul de 5 ani.  Acestea ar fi putut să îl omoare pe micuț. Copilul, care se juca în parc, a ajuns în zona periculoasă pentru că avea nevoie la toaletă, iar  în Moreni nu există toalete publice. Zilnic zeci de copii se joacă în zonă și toși sunt expuși aceluiași pericol.

Malul betonat al râului Cricov - zona unde a căzut copilul

Malul betonat al râului Cricov – zona unde a căzut copilul


În campania electorală pentru alegerile locale, unul din punctele cu care administrația Constantin Dinu s-a lăudat a fost aceste parcuri realizate în oraș.  Autoritățile locale avea obligația asigurării acestor perimetre, mai ales că este vorba de copii morenarilor.

moreni


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 3 ganduri despre “MORENI: Unei asistente de pe ambulanță i s-a făcut rău! Copilul ei, care se juca în parc, căzuse în Cricov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca