Mihaela Ciobanu a fost aleasă viceprimar al orașului Titu

Criza începută în decembrie 2017, prin excluderea din partid a 8 din cei 13 consilieri PNL în funcție în Consiliul Local Titu, pare că a luat sfârșit în această seară. Consiliul local întrunit în ședință ordinară a validat următorii supleanți ai PNL Titu,  în absența consilierilor PSD. Liberalii au mai avut doar 6 persoane, lista fiind epuizată. Cu 11 consilieri locali, PNL are majoritate absolută în consiliuL local, la fel ca înainte de criza politcă.

Tot în ședința de astăzi, consilierul local Mihaela Ciobanu a fost aleasă viceprimar al orașului. Aceasta are 40 de ani și este asistent medical.

Eu personal, am demostrat, daca mai era cazul, ca nu ma atasez de functii, ca nu doresc beneficii personale, ci am fost si sunt un om de echipa, care pune interesul oamenilor, care si-au pus increderea in noi, mai presus de orice interes sau de orice jocuri pe care unii le-au facut si poate le vor mai face! De aceea, cu sprijinul meu si al celorlalti colegi consilieri, astazi a fost ales un nou viceprimar al orasului Titu, in persoana doamnei Mihaela Ciobanu, punandu-se capat celor 6 luni de criza administrativa, in care orasul nostru era singurul din judet si printre putinele din tara care functiona fara viceprimar!” a scris pe pagina sa de facebook, fostul viceprimar, Teodor Rădoi, președinte al PNL Titu.

La polul opus, social democrații spun că abia a început criza. Liderul consilierilor PSD, Vlad Oprea a scris pe pagina sa de faceook că forul ar fi dizolvat din data de 1 iunie. “Conform legii 215, art 55., Consiliul Local al Orasului TITU e DIZOLVAT de drept, începând de azi ! Ultima ședintă legal constituită a fost pe 28 martie, pe 25 aprilie nu s-a putut ține pentru că PNL-ul și-a exclus 8 consilieri, pe 25 mai de asemenea nu s-a ținut pentru că dl primar ne-a convocat la o ședință de ÎNDATĂ cu 38 de puncte pe ordinea de zi , în mare parte erau de avizat Studii de Fezabilitate care au mai fost avizate, plătite cu sume foarte mari și aruncate prin sertarele primăriei“. La cele două ședințe de care vorbește Vlad Oprea, consilierii PSD nu s-au prezentat.

 


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro