Mall, mini-Mall și KFC, promisiunile lui 2019 pentru târgovișteni

2019 le-ar putea aduce târgoviștenilor mai multe oportunități de petrecere a timpului liber. Celebrul KFC se va așeza și la Târgoviște, în zona centrală. KFC va deschide în orașul nostru o unitate de tip Restaurat și Drive Thru.  KFC va fi amplasat în zona centrală, în apropierea Jysk – Praktiker, pe strada Locotenent Stancu Ion.

Tot acolo, a început construcția unui mini-Mall care să completeze brand-urile deja existente. Lucrările par să se desfășoare în ritm alert. Va fi o clădire cu un etaj, în care vor fi cel puțin 15 spații comerciale. Zona pe care va fi amplasat coincide cu zona fostei piețe de gros, dar și cu o parte din terenul viran al fostului UPET. Ambele investiții, atât KFC, cât și mini-mall-ul, sunt private.

În același timp, se pare că vor debuta și lucrările la Mall-ul de la Gară, o investiție în regim public-privat, cu 80 de spații comerciale. P.K. GRIZZLY SRL a solicitat Primăriei Târgovişte eliberarea autorizaţiei de construcţie. Conform primarului Cristian Stan, mall-ul ar putea fi deschis la finalul lui 2019.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro