În premieră, tinerii care vor experiență în administrație pot intra în programul de internship al CJD. Condițiile de participare

Tinerii cu vârsta maximă de 26 de ani pot aplica pentru programul de internship al Consiliului Județean Dâmbovița. Detaliile acestuia au fost aprobate, ieri, de către plenul CJD la propunerea președintelui Corneliu Ștefan.

Încă de la începutul mandatului, mi-am propus să schimb în bine Consiliul Județean Dâmbovița, iar astăzi am mai făcut un pas în acest sens: Consiliul își deschide larg ușile pentru tinerii care doresc să participe la cel mai important program de internship din județul nostru!

Misiunea programului de Internship al Consiliului Județean Dâmbovița este aceea de a îmbunătăți cunoștințele tinerilor, de a-i ajuta să dobândească experiență profesională și de a-i familiariza cu procesul legislativ și administrativ al instituției.

Pot spune însă că cel mai important lucru este acela că tinerii se vor implica activ în viața județului nostru.” a spus Corneliu Ștefan despre proiect.

Cei care vor să intre în program trebuie să fie  absolvenți de studii superioare în domeniul de internship ales  și să nu fie angajați în altă parte.  Consilierii județeni au stabilit ca indemnizația pentru internship să fie  în cuantum de minim 50% din salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată și se acordă proporțional cu numărul de ore de activitate desfășurată. Programul se desfășoară pe o perioadă de maximum 3 luni pentru fiecare participant. Consiliul Județean Dâmbovița poate încheia în mod simultan contracte de internship pentru un număr de interni care nu poate fi mai mare de 5% din numărul total al salariaților.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro