GĂEŞTI: Vechea primărie a oraşului va deveni Muzeul Gheorghe Zamfir

Clădirea fostei primării Găeşti va deveni Muzeul Gheorghe Zamfir. Decizia a fost luată astăzi de consilierii locali găeşteni, la propunerea edilului localităţii, Gheorghe Grigore.

Astăzi, a avut loc Şedința extraordinară a Consiliului Local Găesti în care s-au aprobat indicatorii economici ai obiectivului Muzeul Gheorghe Zamfir care se va înființa în fostul sediu al primăriei. Proiectul pe care l-am inițiat a fost aprobat în unanimitate de cei prezenți, 9 consilieri PNL și 4 consilieri Psd,Costea Fănut Apostol Gheorghe, Coaţă Emil și Mihai Milica. Este o clădire care va fi reabilitată pe fonduri europene. Le mulţumesc tuturor, a scris Grigore pe pagina sa de facebook.

Clădirea fostei primării datează de la începutul secolului XX, iar în prezent este într-o stare avansată de degradare. În ultimii ani aici a fost sediul Companiei de apă, iar etajul a fost închiriat unor formaţiuni politice.


Gheorghe Zamfir s-a născut şi a copilărit în Găeşti. Maestrul şi-a dat acordul pentru înfiinţarea muzeului unde vor fi expuse obiecte personale ale acestuia.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 2 ganduri despre “GĂEŞTI: Vechea primărie a oraşului va deveni Muzeul Gheorghe Zamfir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca