ortooxacell kiss2022.gif Flax

Constantin Ana, despre cum stă treaba în realitatea locală: Datorită “revoluției” fiscale, localitățile sunt ușor-ușor împinse spre faliment

Dacă la centru e război pentru putere, în teritoriul este multă incertitudine. Primarii PSD, obișnuiți cu sprijinul nemijlocit al centrului, sunt la acest început de an la mâna hazardului, după modificările Codului Fiscal. Spun unii primari că pur și simplu nu au cu cine să se consulte la vârful central al partidului, toată lumea fiind angrenată în războiul civil al puterii.

O astfel de opinie și-a asumat public, primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana. Acesta a scris pe facebook despre pierderile pe care administrațiile locale le au ca urmare a modificărilor Codului Fiscal, pierderi care par să nu intereseze pe nimeni, deși mai puțini bani înseamnă mai puține investiții. Ana consideră că datorită “revoluției” fiscale promovate de cei de la centru localitățile sunt ușor-ușor împinse spre faliment: „Nu știu pe câți din cei ce astăzi au tranșat soarta guvernului și poate a țării, sunt interesați de tragediile din cele 320 de orașe din Romania!!!„. În plus, primarul spune că nu se poate uita în ochii celor care l-au votat: „Stăm cu capul plecat în fața cetățenilor„.

În finalul mesajului său, Ana se întreabă, la fel ca majoritate membrilor PSD, care va fi soarta următorului premier.  „Dar, ca sa încheiem mai vesel, are idee cineva peste câte luni va cere Dragnea demisia următorului Prim-ministru marca PSD?!

Constantin Ana: „Stam cu capul plecat in fata cetatenilor, care pe bune dreptate, caută și ei răspunsuri la întrebările care ne macină pe toți și care cred ca eu, sau noi, avem răspuns la aceste întrebări! Ei bine, nu avem răspunsuri! Ba mai mult, avem și noi multe alte întrebări!!!

In timp ce ei se cearta, habar nu am de ce, noi încercam sa încropim bugetele, ne străduim sa facem ceea ce am promis oamenilor, in condițiile in care datorită “revoluției” fiscale promovate de cei de la centru localitățile sunt ușor-ușor împinse spre faliment!!!

Nu știu pe câți din cei ce astăzi au tranșat soarta guvernului și poate a țării, sunt interesați de tragediile din cele 320 de orașe din Romania!!!

Nu știu pe câți interesează ca datorită reducerii impozitului pe venit de la 16% la 10%, datorită modului in care se impozitează in acest an cei 400 mp curți construcții, datorită reintroducerii contributiei UAT-ului, de 10% din indemnizația persoanelor cu handicap, orașele pierd sume imense, echivalente cu bugetul de dezvoltare (in cazul nostru aproximativ 3,5 milioane lei!!!)

Mai cred ca nu interesează pe nimeni faptul ca, pentru a reducere pierderile suferite, unii dintre noi au mărit taxele și impozitele locale, cu riscul de a-și supăra cetățenii (bine, tot cei de sus o sa ne critice înainte de alegeri)

Dar, ca sa încheiem mai vesel, are idee cineva peste câte luni va cere Dragnea demisia următorului Prim-ministru marca PSD?!

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media