Vânătorii din zona Găești au încheiat sezonul în pași de dans, la Balul Vânătorilor

    Vânătorii şi pescarii filialei Găeşti a Asociaţiei Judeţene de Vânătoare şi Pescuit Sportiv Dâmboviţa au pus puşca-n cui într-un mod festiv, în cadrul celei de-a 14 ediţii a Balului Vânătorilor. Evenimentul a avut loc la un restaurat din oraşul Găeşti şi a strâns zeci de vânători din zonă, însoţiţi de soţii. Balul marchează anual închiderea sezonului de vânătoare şi reprezintă încă un prilej pentru participanţi de a-şi împărtăşi “faptele de arme” şi a spune poveştile cu iz vânătoresc sau pescăresc, din care vor depăna toată vara până în luna august la deschiderea unui nou sezon. În plus este și un prilej de  petrece împreună cu soțiile sau iubitele, la început de martie.

     Poate cel mai aşteptat moment al serii a fost tombola cu premii totale în valoare de 1.200 de lei. Toate cele 120 de bilete au fost câştigătoare, dar în funcţie de norocul fiecăruia, unii au plecat acasă cu o revistă sau o bambină pentru pescuit, iar alţii cu undiţe, pălarii sau rucsac. Buna dispoziţie a fost întreţinută de formaţia de lăutari Trident din Ungureni, în care evoluează pe scenă trei generaţii: bunic, fiu şi nepoţi.

    Evenimentul, orgnizat de președintele onorific al Filialei Găești, Marin Manda, și s-a bucurat de prezenţa directorului filialei judeţene a AGVPS, Florin Stan. Filiala Găeşti a Asociaţiei Judeţene de Vânătoare şi Pescuit Sportiv Dâmboviţa numără 260 de membri.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro