Un târgoviștean a înființat firma “M_ _ _ PSD”, cu care va opera și în România! “Este un protest!”

Un om de afaceri din Târgoviște, cu activitate în România și Anglia, a înființat în Regatul Unit o nouă societate comercială pe care a denumit-o după, deja, celebrul slogan împotriva principalului partid aflat la Guvernare. “M_ _ _ PSD” are ca obiect de activitate “prestări servicii”. Târgovișteanul și-a înregistrat societatea pe 9 august. Spune că este un gest de protest, în favoarea libertății  de exprimare: “Eu mai am două firme, una în România, una în Anglia. Am înființat-o ca o formă de protest, dar o să și o folosesc de acum înainte. M-a deranjat când am văzut acțiunea autorităților împotriva bărbatului cu plăcuțele de înmatriculare celebre. Atunci m-am găndit să fac o firmă și să văd cum pot autoritățile române să mă împiedice să o folosesc. Acelui cetățean au putut să îi interziă, dar să vedem dacă pot să îmi interzică și mie.

Societatea va avea activitate și în România. Deocamdată omul de afaceri nu a interacționat cu autoritățile române cu această societate, proaspăt înființată: “E treaba lor ce reacție vor avea. Pe mine nu mă interesează ce spune lumea. Fac ce vreau cu banii mei.

Târgovișteanul face angajări pe noua societate. Cei care doresc să lucreze aici, pot contacta redacția pentru a-i pune în legătură cu omul de afaceri.


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro