Un fotbalist târgoviştean ar urma să ia o indemnizaţie de creştere copil de 13.000 de euro

Târgovişteanul Claudiu Voiculeţ a fost dat, astăzi, exemplu negativ de ministrul muncii Olguţa Vasilescu, care a declarat că acesta ia de la statul român 35 000 de euro lunar, indemnizaţie de creştere a copilului. Afirmaţia ministrului a fost făcută în contextul în care aceasta susţine plafonarea cuantumului indemnizaţiilor la suma maximă de 8.000 de lei.

Claudiu Voiculeţ este un cunoscut fotbalist care şi-a început cariera la Chindia, evoluând pentru echipe precum: Farul Constanţa, Steaua, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj, ASA Târgu Mureş. În toamna trecută a fost ofertat de Chindia Târgovişte, dar sportivul a refuzat cei 3.000 de euro  pe care îi putea oferi echipa târgovişteană.

După afirmaţiile ministrului muncii, Voiculeţ a declarat pentru presa centrală că nu este vorba de o indemnizaţie de 35.000 de euro, ci de una de aproximativ 13.000. În plus, deocamdată nu a încasat nici un ban, dosarul său fiind în evaluare. Pe de altă parte, fotbalistul sune că va acţiona statul în judecată, dacă nu i se va acorda, prin plafonarea cuantumului, suma la care are dreptul.

“Nu văd de ce e aşa mare circ. Acum e povestea cu plafonarea indemnizaţiilor şi probabil de aceea sunt dat eu exemplu. Dosarul e depus şi trebuie să obţin. Ce, fotbaliştii nu au voie? E vorba de 60.000 de lei. Aveam de ales ori o ţară străină ori asta. Am ales să mă ocup de creşterea copilului. Ultima perioadă din fotbal mi-a lăsat un gust amar, chiar nu mai doream să joc în Liga I. Nici afară n-am vrut să merg să joc. Am 32 de ani şi de la 14 ani sunt tot plecat de acasă. Mi-a ajuns şi vreau să mă ocup şi eu de ale mele”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Claudiu Voiculeţ.

Cea mai mare indemnizaţie de creştere a copilului este acordată, în prezent, unui avocat din Bucureşti, care încasează lunar peste 159.000 de lei, potrivit datelor oficiale.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro