TÂRGOVIȘTE: Copaci plantați pe derdeluș, mutați apoi la solicitarea cetățenilor

Mai mulți copaci plantați în cursul dimineții pe Șantul Cetății, în micro raionul XII al municipiului Târgoviște, au ajuns subiect de dispută între autorități și localnicii. Copacii au fost plantați în zona în care, iarna, copii din cartier se dau cu sania, profitând de panta care formează un derdeluș natural. Odată plantați copacii, derelușul nu mai putea fi folosit. Pe de altă parte, erau si opinii în favoarea copacilor. Mai mulți localnicii au sunat la primăria Târgoviște pentru a cere îndepărtarea acestora din zona derdelușului. Informația a fost publicată și de MDI TV, stârnind un val de replici de ambele părți. În urma scandalului public, la fața locului a ajuns și primarul Cristian Stan.

După câteva zeci de minute, angajații primăriei au eliberat zona derdelușului și au plantat copacii, tot în zona șantului, la câțiva zeci de metri depărtare. În zona au mai fost plantați pomi, dar aceștia nu au rezistat. Cei mai mulți au fost rupți.


 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic