Sute de dâmbovițeni, prezenți la Târgul anul de Mihai și Gavril de la Voinești

Astăzi, 8 noiembrie 2019, în comuna dâmbovițeană Voinești, s-a desfășurat târgul anual care marchează Sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril.

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, formată din președintele Alexandru Oprea și vicepreședintele Luciana Cristea, s-a aflat alături de locuitorii dâmbovițeni prezenți la eveniment.

Președintele Alexandru Oprea a apreciat păstrarea, de peste 100 de ani, a tradiției organizării târgului anual, care reunește locuitori de pe toată Valea Dâmboviței.

Cu acest prilej, un mare număr de producători agricoli, meșteșugari și comercianți din județ au venit cu o gamă bogată de produse, dându-le posibilitatea vizitatorilor să facă cumpărăturile de toamnă și să se bucure de roadele acestui anotimp, oferite spre vânzare în cadrul târgului.

Au mai fost prezenți: inspectorul școlar general Cristina Stroe, primarul comunei Voinești, Gabriel Sandu, viceprimarul Claudiu Popa, parlamentarii dâmbovițeni Carmen Holban și Corneliu Ștefan, reprezentanți ai autorităților locale și județene, numeroși dâmbovițeni.

          Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro