Sindicatele din industria de apărare: „Dărâmarea Guvernului nu este cea mai bună soluţie pentru momentul în care se află România”

Vestea că moţiunea de cenzură, depusă de actuala Opoziţie, are şanse mari să treacă şi în acest fel Guvernul Dăncilă să plece acasă nu îi bucură pe sindicaliştii din industria de apărare a ţării, care îşi văd năruite înţelegerile deja convenite cu actuala Putere! Preşedintele Alianţei Sindicatelor din Industria de Apărare, Constantin Bucuroiu, lider de sindicat la Uzina Automecanica Moreni este de părere că formarea unui nou Guvern va fi o treabă extrem de complicată, mai în actuala conjunctură politică.

„Noi, sindicatele din industria de apărare considerăm că dărâmarea Guvernului nu este cea mai bună soluţie pentru momentul în care se află România. Ar fi fost bine ca Guvernul să fie lăsat să lucreze până la finalul mandatului, pentru că au început nişte lucruri pe care trebuie să le ducă la capăt. Perturbarea aceasta politică în  momentul alegerii preşedintelui şi având în vedere că urmează celelalte rânduri alegeri… perturbă puţin situaţia. Eu gândesc în felul următor… În momentul în care să zicem că pică Guvernul acesta, până la formarea noului Guvern, să nu credeţi că va fi aşa de uşor şi de simplu pentru cei care vin, pentru că încep discuţiile şi disputele la nivelul lor, lucruri care vor întârzâia formarea noului Guvern… şi noi rămânem în colaps. Noi, industria de apărare, în momentul de faţă,  avem nişte lucruri pe care vrem să le ducem la bun sfârşit. Vă daţi seama că ar trebui să reluăm totul de la capăt, pentru că acolo vor veni oameni noi, care până când îi duci la un numitor comun… înseamnă încă 4 ani de discuţii”, a semnalat  preşedintele Alianţei Sindicatelor din Industria de Apărare, Constantin Bucuroiu, lider de sindicat la Uzina Automecanica Moreni.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro