Săvoiu, reacție “la cald” după mazilirea lui Oprea: BPJ are ultimul cuvânt!

Distribuie:

Deputatul de Titu, Ionuţ Săvoiu, crede ca situaţia de la Titu, unde viceprimarul PSD Vlad Oprea a pierdut sprijinul politic al organizaţiei locale pentru menţinerea în această funcţie, este departe de a fi lămurită. Săvoiu spune că regretă situaţia, dar după cum se văd  situaţiile politice de la Titu se vor “rostogoli mai departe.

Îmi pare rău de situaţia creată, însă organizaţia judeţeană are ultimul cuvânt. Lui Vlad i se retrage susţinerea, ceea ce este  o decizie politică. Această decizie trebuie supusă Biroului Politic Judeţean. Vlad a adus un suflu nou prin implicare şi atitudine politică. Cred că orice probleme ar putea fi rezolvate pentru menţinerea unităţii. a spus Săvoiu. 

El spune, însă, că liberalii nu sunt departe de acest conflict, influenţându-l. PNL  a depus o solicitare de înlocuire a viceprimarului Oprea, îmbrăţişată de conducerea PSD Titu.

Interesant este că înainte cu câteva zile de izbucnirea acestui  scandal, la care chiar nu se gândea nimeni în urmă cu câteva luni, liderul UNPR Dâmboviţa Dan Miculescu povestea într-o conferinţă de presă că are întâlniri la nivelul administraţiilor locale, nominalizând oraşul Titu. Miculescu nu a spus cu cine s-a întâlnit, dar n-ar fi exclus să primim răspunsul în perioada următoare.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro