Săvoiu, reacție “la cald” după mazilirea lui Oprea: BPJ are ultimul cuvânt!

Deputatul de Titu, Ionuţ Săvoiu, crede ca situaţia de la Titu, unde viceprimarul PSD Vlad Oprea a pierdut sprijinul politic al organizaţiei locale pentru menţinerea în această funcţie, este departe de a fi lămurită. Săvoiu spune că regretă situaţia, dar după cum se văd  situaţiile politice de la Titu se vor “rostogoli mai departe.

Îmi pare rău de situaţia creată, însă organizaţia judeţeană are ultimul cuvânt. Lui Vlad i se retrage susţinerea, ceea ce este  o decizie politică. Această decizie trebuie supusă Biroului Politic Judeţean. Vlad a adus un suflu nou prin implicare şi atitudine politică. Cred că orice probleme ar putea fi rezolvate pentru menţinerea unităţii. a spus Săvoiu. 

El spune, însă, că liberalii nu sunt departe de acest conflict, influenţându-l. PNL  a depus o solicitare de înlocuire a viceprimarului Oprea, îmbrăţişată de conducerea PSD Titu.

Interesant este că înainte cu câteva zile de izbucnirea acestui  scandal, la care chiar nu se gândea nimeni în urmă cu câteva luni, liderul UNPR Dâmboviţa Dan Miculescu povestea într-o conferinţă de presă că are întâlniri la nivelul administraţiilor locale, nominalizând oraşul Titu. Miculescu nu a spus cu cine s-a întâlnit, dar n-ar fi exclus să primim răspunsul în perioada următoare.

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro