Rotaract Târgoviște donează pentru copiii internați în Secția de Boli Infecțioase

Clubul Rotaract Târgoviște, club partener și sponsorizat de Rotary Târgoviște, a vizitat sâmbătă 21.01.2017 Secția de Boli Infecțioase Copii a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște din incinta Spitalului Municipal Târgoviște. Vizita întreprinsă a fost în consecința acțiunii “O cană de fericire” desfășurată în perioada 10-24 decembrie 2016, în cadrul Târgului de Crăciun din Târgoviște, ce a avut ca scop strangerea de fonduri pentru copiii internați în unitatea spitalicească. Contribuțiile persoanelor ce au dorit să susțina cauza, contribuții ce au venit sub forma unei donații în schimbul careia primeau produse prezente la Căsuța Rotaract, vin fiert și ceai cald, împreuna cu aportul financiar din partea membrilor Rotary Târgoviște au dus la strângerea unui fond pentru achiziționarea de bunuri sanitare consumabile pentru copiii internați, produse ce au fost donate în prezența și cu sprijinul reprezentanților instituție medicale. La activitate au participat membrii clubului Rotaract Târgoviște într-o formulă extinsă în urma recrutărilor din luna noiembrie 2016, iar acțiunea ce a vizat strângerea de fonduri a fost susținută și de membrii Interact Târgoviște.

Despre Rotaract Târgoviște. Clubul Rotaract Târgoviște, club partener și sponsorizat de Rotary Târgoviște, este parte a unui program internațional al Rotary Internaţional dedicat tinerilor care doresc să se implice activ în viața comunității din care fac parte prin desfășurarea și organizarea de activități și proiecte socio-culturale și de dezvoltare profesională, totodată cu scopul de a promova spiritul rotaractian, de a ajuta la dezvoltarea comunităților si de a susține elitele.

Despre Rotaract Târgoviște.
Clubul Rotaract Târgoviște, club partener și sponsorizat de Rotary Târgoviște, este parte a unui program internațional al Rotary Internaţional dedicat tinerilor care doresc să se implice activ în viața comunității din care fac parte prin desfășurarea și organizarea de activități și proiecte socio-culturale și de dezvoltare profesională, totodată cu scopul de a promova spiritul rotaractian, de a ajuta la dezvoltarea comunităților si de a susține elitele.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro