PSD acuză un reprezentant PNL, dintr-o secţie din Răcari, de violarea confidențialității votului

COMUNICAT DE PRESĂ

            Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat informează opinia publică în legătură cu următoarele:

 În cursul zilei de astăzi, 11.12.2016, la secția de votare nr. 117 din localitatea Răcari, județul Dâmbovița, numitul Achim Ion, reprezentantul PNL în secția de votare, fotografiază alegătorii după ieșirea acestora din cabinele de vot, în timpul în care introduc în urnă buletinele de vot, în scopul intimidării acestora sau cu scopul coruperii alegătorilor, prin oferirea sau darea de bani, bunuri sau alte foloase.


Partidul Social Democrat Dâmbovița a formulat PLÂNGERE PENALĂ către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa cu privire la săvârșirea de către reprezentantul PNL în secția de votare nr. 117 din localitatea Răcari, județul Dâmbovița, a infracțiunii de „Violarea confidențialității votului” faptă prevăzută și pedepsită de  art. 389 alin. 2  din  Codul Penal.

Aceste aspecte au fost invederate președintelui secției de votare nr. 117 și agentului care asigură paza și supravegherea secției de votare, însă aceștia nu au luat măsurile prevăzute de lege, asistând pasiv la săvârșirea faptelor penale.

            Faptele au fost sesizate și la Servciul Unic de Urgență 112.

            Față de cele prezentate, Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD solicită ca, în conformitate cu prevederile art. 57 din Legea nr. 135/2010 (Noul Cod de Procedură Penală), să se dispună masurile legale și, pe cale de consecință, să se aplice sancțiunile ce se impun.

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a PSD


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca