Prin Constantin Mocanu, Dâmbovița este în elita salvamontiștilor din țară

     Pe 28.02.2019 s-a desfășurat în stațiunea Predeal, “Cupa Salvamont” la care au luat parte formații salvamont și salvatori montani voluntari din centrele Brașov, Prahova și Dâmbovița. Echipe din Poiana Brașov, Săcele, Predeal, Bran, Cheia, Azuga, Bușteni, Sinaia, Dâmbovița și Asociația Salvatorilor Montani Dâmbovița s-au întrecut în probe de schi alpin.
      Dupa o competiție intensă, locul 1 pe echipe a fost ocupat de Salvamont Prahova prin echipa din Azuga. La individual, la categoria sub 40 de ani, locul 1 a fost ocupat de Alexandru Bărtoiu, component al echipei Azuga, iar la categoria peste 40 de ani, locul 1 a fost ocupat de Constantin Mocanu, salvator montan în cadrul Asociației Salvatorilor Montani Dâmbovița. Felicitări tuturor participanților îi in special căstigătorilor.

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Prin Constantin Mocanu, Dâmbovița este în elita salvamontiștilor din țară

  • 4 martie 2019 at 4:10
    Permalink

    Felicitări Costica . Talentul și munca de 30 de ani dau roade cred ca ai reușit să le bagi pumnul în gura la unîi iar pe alții sa-i îmbolnăvești de hepatita . Te așteptăm să te întorci la echipa iar cine are de plecat sa plece sa se duca acasă sa vadă liniștit de batrinete de pensie de pamintturi de creșterea copilului etc. Salvamont nu se face cu pensionari avem nevoie de oameni cu experiență numai așa putem sa ne menținem în topul celor mai buni

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro