Preşedintele TSD Cornel Ştefan, acuzaţii grave la adresa deputatului de Moreni, Stanciu Zisu

Mâine, au loc alegerile pentru conducerea tineretului social democrat dâmboviţean. Devansarea faţă de termenul anunţat de 22 martie se datorează corelării cu programul preşedintelul TSD, Nicu Bănicioiu. Alegerile se anunţă unele extrem de tumultoase, cu ploaie de candidaţi şi acuze. Vor cere, mâine, votul celor 233 de delegaţi actualul preşedinte Cornel Ştefan, preşedintele TSD Târgovişte Andre Albu şi vicepreşedintele TSD Liviu Vasilescu. După declaraţii, lupta e pe viaţa şi pe moarte: “Nu am crezut că se va ajunge la aşa o campanie murdară. Sunt seniori parlamentari care ameninţă, ei sau prin oamenii din cabinetul lor, preşedinţii de organizaţii delegaţi….Stanciu Zisu, deputatul de Moreni, un deputat pripăşit care nu a făcut şi nu va face nimic pentru organizaţie, îi ameninţă pe membrii TSD din zonă să voteze condidatul din zona Moreni.” sunt acuzele lansate de preşedintele în funcţie al TSD Dâmboviţa, Cornel Ştefan. Acesta mai spune că îşi bazează candidatură pe portofoliul de proiecte realizate şi a făcut un apel către seniori să lase comisia de organizarea a alegerilor să-şi facă treabă. Săptămâna trecută, Liviu Vasilescu, contracandidatul lui Ştefan, lansase un atac la adresa acestuia spunând că în organizaţie trebuie să se facă mai multe şi să se renunţe la aroganţă.

Nu este pentru prima dată când la Moreni se vorbeşte despre ameninţări şi violenţe. În alegerile generale PDL şi PPDD au acuzat presiunii asupa membrilor şi simpatizanţilor din zonă.

În competiţia pentru şefia TSD Dâmboviţa intră şi actualul preşedinte al TSD Târgovişte, Andrei Albu. “Cornel este şi va fi prietenul meu indiferent de rezultat.  O competiţie este constructivă şi nu poate duce decât la progres. Vreau să ies preşedinte ca să duc organizaţi mai departe” şi-a motivat acesta candidatura.


UPDATE! În cursul zilei, Cornel Ştefan şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al TSD Dâmboviţa şi a specificat ca nu va mai candida pentru un nou mandat!

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro