Pe 2 voci! Florin Popescu: “PDL e rupt!”/ Iulian Vladu: “Nu se va rupe nici un PDL!”

Preşedintele PDL Dâmboviţa, deputatul Florin Popescu, este extrem de dezamăgit, atât de rezultatul alegerilor interne din partid, cât şi de modul în care s-au desfăşurat acestea. “Nu există nici un câştigător în PDL. Partidul Democrat Liberal a pierdut sâmbătă. Dacă e să vorbim de un învingător, acesta este Emil Boc”, a precizat, pentru Gazeta Dâmboviţei, liderul dâmboviţean.

Chiar dacă s-a ferit să vorbească despre un nou partid, Florin Popescu a dat glas unei realităţi triste pentru partid: “PDL e rupt! Au fost oameni care s-au huiduit, care au strigat unii la alţii. Astfel de manifestări nu au ce căuta într-un partid. Din păcate, PDL s-a rupt şi de Traian Băsescu. Pentru noi va fi o tragedie. Cei care cred altfel vor vedea consecinţele în perioada următoare.”, a mai spus Popescu. Unul dintre cei mai importanţi susţinători ai moţiunii Udrea, Florin Popescu nu s-a decis în privinţa participării în viitoare formulă de conducere a PDL: “Nu am nici o intenţie. Voi lua o decizie la rece, nu acum, la cald! 

Dacă pentru preşedintele PDL Dâmboviţa, PDL e rupt, din tabara Blaga mesajul este altul. Deputatul Iulian Vladu a fost, în Dâmboviţa, vârful de lance al moţiunii Blaga. Ataşamentul acestuia faţă de liderul PDL nu e surprinzătoare, având în vedere relaţia de prietenie dintre cei doi. Vladu a reuşit să-i aducă lui Vasile Blaga o mare parte din voturile de la Dâmboviţa, în ciuda susţinerii moţiunii Elena Udrea de către liderul organizaţiei, Florin Popescu.

După victorie, deputatul de Găeşti a precizat pentru Gazeta Dâmboviţei: “Cred că alegerile au fost corecte. Poate cele mai corecte organizate până acum. Toţi candidaţii au avut reprezentanţi la numărarea voturilor. Este un rezultat pe care sala l-a transmis încă din timpul discursului. Partidul are nevoie de un om puternic, un om care să cunoască partidul.”, a precizat Vladu. Acesta nu crede că tabara Udrea va rupe partidul: “Nu se va rupe nici un PDL. Vor pleca 1, 2. După fiecare furtună mai cade câte un copac. Nu au cum să plece foarte mulţi. Dacă au semnat moţiunea Elena Udrea, asta nu înseamnă că vor părăsi partidul.”, este de părere deputatul.

Nici Vladu nu a hotârât, încă, dacă va candida pentru conducerea naţională a partidului. Vladu a precizat că se va sfătui cu colegii, iar în această săptămână va lua o decizie în această privinţă.

 

 

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro