Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3664
8-12-2021

PDL Dâmboviţa cere demisia prefectului judeţului, Dragoş Rusu şi a directorului DSP, Sorin Stoica

 

Este înca o dovadă clară că noul director al Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa ( DSP), pesedistul Sorin Stoica a scăpat de sub control sănătatea publică dâmboviţeană, lucru care era evident înca de la momentul numirii sale în funcţie, având în vedere lipsa crasă de experienţă şi “ profesionalismul ’’  prin care se caracterizează acest medic dentist care nu a lucrat nici măcar o zi în sistemul sanitar de stat. De fapt, de la momentul numirii în funcţie, activitatea  specifică DSP este blocată, directorul Sorin Stoica putându-se lăuda doar cu două “ mari realizări’’: schimbarea politică a conducerii Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi a conducerii Spitalului Judeţean. Dovada incontestabilă a letargiei în care se află Direcţia de Sănătate Publică o constituie lipsa intervenţiei prompte în cele doua focare TBC din  liceele târgoviştene şi lipsa de popularizare a acestora, ceea ce a stârnit panică  în rândul părinţilor şi elevilor din cele două licee, fapt evidenţiat şi sancţionat imediat de presa dâmboviţeană.

Prin comparaţie, dacă în timpul guvernării locale PDL, s-au realizat ample modernizări ale Spitalului Judeţean şi a sediului Direcţiei de Sănătate, guvernarea USL este preocupată numai de răzbunări  şi schimbări din funcţii, care nu au nicio legatură cu pacientul şi sănătatea acestuia.

In concluzie, din cauza situaţiei create, cerem demisia directorului DSP şi a prefectului judeţului, care girează un astfel de neprofesionist într-o asemenea funcţie şi care se remarcă, de asemenea, prin neimplicare, dovada faptului că este depăşit de fiecare dată de situaţiile create.

 

 

 

Preşedinte PDL Dâmboviţa,

Florin Popescu

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo
soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media