Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de weekend, nr. 3702/3703
16-1-2022

Ministrul Transporturilor a promis astăzi în Dâmbovița că de la 1 octombrie trenul va circula din nou pe ruta Târgoviște-Pietroșița

Prezent astăzi într-o vizită de lucru în județul Dâmbovița, ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a promis că de la 1 octombrie vor fi reintroduse două garnituri de tren personal pe ruta Târgovişte-Pietroşiţa.

Declarația a fost făcută la gara din Pietroșița, unde ministrul, însoțit în vizita de lucru de președintele CJD, Adrian Țuțuianu, prefectul județului, Ioan Marinescu, deputatul Ionuț Săvoiu și senatorii Valentin Calcan și Leonardo Badea, a fost primit de primarii din Pietroșița, Moroieni, Buciumeni și directorul RAR, Constantin Ana.

De dimineață am avut o discuție cu directorul general de la CFR Călători, domnul Szentes, care domnia-sa mi-a comunicat că, începând cu data de 1 octombrie, două perechi de trenuri vor veni pe această relație și vor intra și pe secția asta de circulație. …..E un termen pe care mi-l asum eu astăzi. „-Iulian Matache, ministrul Transporturilor

Ministrul spune că, în cazul în care trenul nu va fi repus pe șine pe ruta Târgoviște- Pietroșița la data de 1 octombrie, CFR va suporta sancțiuni.

Anunțul făcut astăzi de ministru se datorează în mare parte și deputatului Ionuț Săvoiu, care a făcut nenumărate demersuri pentru a se ajunge la acest rezultat încă de la suspendarea rutei feroviare, în urmă cu mai bine de doi ani.

Președintele CJD a ținut să precizeze la Pietroșița că se va discuta intens pentru a se stabili ce orar ar fi potrivit pentru aceasta ruta, dar și prețul biletului, care va trebui să fie sub prețul biletelor la transportul privat de persoane.

12007271_898717873539227_1811487651_n

DSC_0420_800x533

DSC_0451_800x533

 

Citește și

Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, vizită de lucru în Dâmbovița (GALERIE FOTO)

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media