Ludovic Orban, atac la șeful ANI: “Are orbul găinii! Ponta și Daciana încalcă legea”

Primvicepreședintele PNL Ludovic Orban, președinte interimar al organizației liberale dâmbovițene, a afirmat astăzi într-o conferință de presă la Târgoviște ca președintele Agenției Naționale de Integritate închide ochii la nerespectarea legii de către premierul Victor Ponta și soția sa, europarlamentarul Daciana Sârbu.

Horia Georgescu este viguros în a găsi conflictele de interese și incompatibilitățile. A băgat peste 1 00o de  primari în procese, dar numai că nu vede lângă bătătură, în București. Victor Ponta și Daciana Sârbu au încălcat flagrant legislația privind incompatibilitatea și conflictul de interese. Poate nu recunoaște căsătoria făcută în China, la consulat. 

Conform legislației din România un demnitar are obligația de a trece în declarația de avere avere, integral , averea sa și a soției. În declarația de avere a lui Ponta. De 7 ani, nu apare averea Dacianei Sârbu. De asemenea, nici Daciana ca europarlamentar nu și-a trecut în declarația de avere bunurile domnului Ponta. Familia Ponta – Sârbu deține 7 case, plus terenuri, depozite. Sunt întocmite condițiile pentru fals și uz de fals. Poate Horia Georgescu are orbul găinilor în ceea ce privește Palatul Victoria.” a afirmat Ludovic Orban în contextul situației legate de procesul de incompatibilitate al candidatului ACL, Klaus Johannis.

Orban a mai spus și că va sesiza Agenția Națională de Integritate și Parchetul general cu privire la această situație. “Mai aștept 2 zile ca ANI să se autosesizeze și să ia toate deciziile legale care se impun, sau voi sesiza ANI și Parchetul referitor la cercetarea eventualelor infracțiuni de fals și uz de fals.”

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro