Lacrimi pentru un erou!  Veteranul Stan Bădica, general de brigadă în retragere, a urcat la ceruri

Foto: Dragoş ANGHELACHE

Cu profund regret Filiala ,,Mihai Viteazul” Dâmbovița a Asociației Naționale Cultul Eroilor,,Regina Maria” deplânge dispariția fulgerătoare a generalului de brigadă (rtr) BĂDICA STAN, președintele Filialei ,,Mircea cel Bătrân” Dâmbovița a Asociației Naționale a Veteranilor de Război, la venerabila vârstă de 93 de ani.

Personalitate distinsă a Garnizoanei Târgoviște, generalul BĂDICA STAN, a fost un erou al Celui de-al Doilea Război Mondial luptând pentru libertatea și unitatea României sub faldurile sacrului său Tricolor, iar în funcția de președinte al Filialei ,,Mircea cel Bătrân” a militat pentru respectarea drepturilor veteranilor de război având o susținută colaborare camaraderească cu Filiala ,,Mihai Viteazul” a Cultului Eroilor.

În aceste clipe de adâncă durere suntem alături de familia îndurerată a regretatului general BĂDICA STAN, transmițându-i sincere condoleanțe.

Domnule general BĂDICA STAN, în acest ceas trist al despărțirii vă încredințăm că vă vom purta o frumoasă și camaraderească amintire.

Bunul Dumnezeu să vă aibă în paza Sa eternă.

AVEM ONOAREA!

Col.(r) Gheorghe ȘERBAN

Președintele Filialei ,,Mihai Viteazul” Dâmbovița a Asociației Naționale Cultul Eroilor,,Regina Maria”

……………………………………..

 

Pentru cei care doresc să-i prezinte pentru ultima dată onorul, trupul neînsuflețit al generalului Stan Bădica este depus la capela bisericii Sfântul Nicolae, pe strada Rodnei din Târgoviște. Slujba de înmormântare și înhumarea va avea loc vineri 19 iunie.

 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro