GĂEȘTI: Voluntarii “Fără penali” au stat de vorbă cu delegația PSD. Două persoane au semnat

Peste 700 de semnături pentru inițiativa cetățeanească “Fără penali în funcții publice”, susținută de USR, s-au strâns, la Găești, pe 20 și 21 iunie.  Acțiunea a fost organizată de găeșteanul Marian Rădună, administrator Rezistența TV. Printre alții, de la Bucureși l-a însoțit și Adrian Albu, supraviețuitor din Colectiv. Acesta și-a pierdut sora în incendiul de la Colectiv.  La strângerea de semnături au luat parte și membri USR Dâmbovița, împreună cu deputatul Dumitru Lupescu.

Au fost două  zile foarte faine ACASĂ! Toti prietenii mei veniți să ajute pentru strângerea de semnături au fost impresionați de cum am fost primiți de gaesteni și autorități. În nici un oraș nu am avut parte de suportul autorităților locale așa cum am avut în Găești. Nu am avut nevoie de autorizație, nu am fost agasați de Poliția Locală sau alte autorități ale statului. În Găești ni s-au respectat drepturile și ne-am simțit chiar ca într-un oraș european. Sper să avem investitori și să văd o creștere economică în zona noastră. Mulțumesc GAESTENI!” a scris Rădună pe pagina sa de facebook.

Primii semnatari ai listelor au fost primarul Gheorghe Grigore și viceprimarul Ion Untărescu. Tot la Găești a semnat și celebrul cântăreț Smiley.

Voluntarii au stat de vorbă și cu delegația PSD sosită la Zilele orașului. Fiecare parte și-a spus opinia cu privire la inițiativă. Președintele CJD, Dan Comănescu le-a spus voluntarilor care nu este neapărat împotriva inițiativei, dar că vrea să vadă înainte de toate o curățenie în mișcarea “haștagistă” și apoi în rândul clasei politice. În final, au semnat doar Claudiu Popescu și Fănuț Costea. Liderul PSD Găești, Fănuț Costea a dat, de altfel,  și un exemplu personal, în iunie 2017,  atunci când la debutul procesului cu  Agenția Națională de Integritate, care  a constatat în cazul său încălcarea regimul juridic al incompatibilităților, a demisionat din funcția de consilier local al orașului, deși procesul este încă pe rol neexistând o decizie definitivă a instanței.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro