Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

GĂEȘTI: Ceremoniile de 1 decembrie i-au avut în prim plan pe elevii și tinerii orașului (galerie foto și video)

 

În ciuda celor -10 grade cât arăta mercurul termometrelor, la Găești atmosfera Zilei Naționale a fost caldă. Autoritățile au decis să dea locanicilor, și în special elevilor și tinerilor, întâietate în desfășurarea evenimentului. Astfel că toate școlile din oraș au depus coroane de flori purtate de tineri, iar mai mulți preșcolari îmbrăcați în straie naționale au fost s-au bucurat de atenția tuturor. Elevii cluburilor de dans din oraș au chemat asistența la hora mare, iar la defilarea cu torțe au participat sute de găeșteni. De remarcat și că fondul sonor a fost asigurat, live, pe toată durata evenimentului, de grupurile vocale ale orașului, în ciuda temperaturilor foarte joase.

După depunerea de coroane, edilul Gheorghe Grigore a aprins iluminatul public din oraș, unul dintre cele mai frumoase din județ. Cu ocazia Centenarului, a fost organiat și un spectacol folcloric, încheiat cu un foc de artificii.

Doamnelor și domnilor, astăzi, la zi de mare sărbătoare națională, am onoarea să fiu în slujba dumneavoastră, a găeștenilor, cu sufletul încărcat de emoție și conștiința că prin ceea ce realizăm împreună contribuim la creșterea unei națiuni puternice și unite și cu speranță în Dumnezeu. Vă doresc multă sănătate, să fim mai buni, mai uniți, să avem speranța de mai bine pentru orașul nostru. La mulți ani, Găești! La mulți ani, România!” a transmis primarul orașului Găești, Gheorghe Grigore.

 

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media