Gabriel Plăiașu, atac la un lider PNL: “Un gâgă sărmănuț la minte”

        Fostul deputat liberal Gabriel Plăiaşu îşi atacă iar colegii de partid, în ciuda unei decizii interne prin care membrilor noului PNL li se recomandă să-şi mai atace colegii, pentru finalizarea în bune condiţii a unirii celor două formaţiuni: PDL şi PNL. Recent, Plăiaşu a scris pe pagina sa de facebook că un lider de partid este gâgă politic, “sărmănuţ la minte, care vorbește academic limba română aidoma lui Gigi Bou”.  Lansând atacul, fostul deputat, le cere colegilor să nu comenteze pentru a nu strica imaginea partidului.

Astăzi s-a produs un “cenaclu” la care au participat câteva bocitoare care s-au închinat unui TABLOU care incerca sa reprezinte un LIDER.
Acum haideti sa definim, fara DEX, ideea de LIDER.
Evident, putem avea un LIDER al galeriei de fotbal, putem avea un LIDER de opinie, putem avea un LIDER de cartier, putem avea……din păcate si un LIDER al nevertebratelor politice…..
Toata lumea injura clasa politica, in liberă cădere, datorită acestor specii ce țin de amiba sau euglena verde….
Prin aceste rânduri, in aceasta seara de mare amaraciune,nu vreau sa scot in evidentă altceva decât ca societatea românească se împiedica in dezvoltarea ei de niște oameni marunti pe care nu-mi propun acum sa-i “acopar” in adjective, oameni marunti, mânati de interesul personal, lipsiti complet de ideea de sacrificiu, care încurca enorm România in dezvoltarea ei.

Astăzi am avut o cumpana politica, dar cineva mi-a întins o mana si mi-a reamintit ca pentru un “GAGA POLITIC” nu se cade sa renunt la valorile liberale.
Cu siguranta GAGA va rămâne ancorat politic solid pentru ca da bine la imagine……dar in același timp si valorile liberale consecvent exprimate, ne vor salva identitatea si imaginea publica.
Legat de GAGA…..nimic suplimentar, doar de bine si cu speranța ca cititul, cartea in general, va ajuta, raman același om deschis la dialog.
Daca esti LIDER, aduni in jurul tau lumea, esti lider de opinie, oamenii te urmează si cred total in tine. Devii speranța si crezul lor.
Daca ii dezbini, daca ii aduni si ii asmuti împotriva aproapelui, daca nu esti in stare de un limbaj……adecvat, in mod evident, te cheama GAGA.
P.S. Pe toti aceia care se simt atinsi de acest text, ii îndemn la discretie……., nu de alta, dar reactia lor ar face rău PNL.
P.P.S. Pentru a ajuta publicul larg sa-l identifice mai usor pe GAGA…..acesta este un tip ambitios, se baga cu pieptul in fata, sarmanut la minte, vorbește academic limba romana aidoma lui Gigi Bou si aparține “stangii universale” prin construcție……adica PSD, sa mor eu….

      Anterior acestei postări, cu sau fără legătură cu gâgă, au avut loc în PNL Dâmboviţa două momente importante. La începutul săptămânii trecute, se anunţase pe anumite canale media, că Plăiaşu are sarcina de a scăpa partidul de incomodul viceprimar de la Răcari, Marian Manu, care a ajuns la cuţite cu primarul Marius Caraveţeanu. Urma să se convoace un Biroul Permanent Local în care Manu să fie exclus, sub coordonarea lui Plăiaşu şi Tică. Înainte de data prognozată pentru schimbările de la Răcari, Plăiaşu a avut o întâlnire, înainte de BPJ, cu Iulian Vladu, copreşedinte PNL şi primarul Răcariului, Marius Caraveţeanu, în care Vladu a încercat să îngroape scandalul din organizaţie. Întâlnirea coincide, fericit sau nu, cu postarea liberalului, iar şedinţa de excludere a lui Manu a fost amânată.

      Deci pe cine a făcut Gabriel Plăiaşu “gâgă sărmănuţ la minte, care vorbește academic limba română aidoma lui Gigi Bou”?

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro