(FOTO) Direcția Silvică Dâmbovița a desemnat astăzi câștigătorii concursului „Cel mai bun fasonator”

Ocolul Silvic Moreni, zona Mălăiște, a găzduit astăzi cea de-a VII-a ediție a concursului „Cel mai bun fasonator mecanic”, organizat de către Direcția Silvică Dâmbovița. Câștigătorii acestei ediții, care vor merge la faza națională de la    sunt: Ilie Ion (locul I), Constantin Stănescu (locul II) și Gheorghe Liță. Ocupantul locului I va reprezenta județul la faza națională a concursului, ce va avea loc la Sovata.

Directorul Direcției Silvice Dâmbovița, Costel Preda, a apreciat rezultatele fasonatorilor, care se numără printre cei care muncesc în fiecare an la exploatarea forestieră a cotei pe care trebuie să o îndeplinească direcția.

 În perioada 2005-2012, la Direcția Silvică Dâmbovița, au fost înstrăinate absolut toate utilajele. E mai ușor să faci cu prestatori, decât să lucrezi în regie proprie, legal. Direcția Silvică Dâmbovița, prin ocoale și formații de exploatare, din 150.000 metri cubi, cât am exploatat anul trecut, 50%, am exploatat în regie proprie, cu formații de exploatare, tractoare, utilaje. Nu este ușor. Avem peste 150 de muncitori, ca să tăiem acești 75.000. Dacă nu tăiem, nu realizăm nici indicatorii tehnici. Suntem obligați să o facem, ca să o ducem bine. Ca să asigurăm ceea ce înseamnă contract colectiv de muncă pentru angajați, trebuie să exploatăm și să valorificăm această cotă, care la Direcția Silvică Dâmbovița niciodată n-a depășit posibilitatea. Activitatea de exploatări forestiere este foarte grea.-Costel Preda, director Direcția Silvică Dâmbovița

DSC02599 DSC02604 (1) DSC02608

 

 

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro