Foşti parteneri la cârma judeţului, Popescu şi Caracota nu se mai înghit! Şi dau cărţile pe faţă!

“Iancule fii bun şi drept cu poporul tău! Îţi doresc să schimbi atâţi mitropoliţi, câţi prefecţi a schimbat mitropolitul!” sunt vorbele spune de Florin Popescu în urmă cu 3 ani şi jumătate, pe când era preşedinte al CJD, la numirea lui Iancu Caracota în funcţia de prefect al judeţului. Astăzi, pentru fostul lider al PDL Dâmboviţa, ex-prefectul Caracota este doar un domn în vârstă care nu a confirmat în politică. Este clar că, la fel ca în cazul altor prietenii din fosta mare putere democrat liberală, drumurile lui Popescu şi cele ale lui Caracota s-au despărţit. Prăpastia pare să se fi adâncit şi mai mult după înlăturarea lui Gabriel Boriga de la şefia PDL Târgovişte şi înlocuirea cu interimarul Iancu Caracota. “O greşeală” a comentat Popescu, mişcarea politică. “În PDL există două tipuri de oameni, unii care aduc voturi şi unii care spun că aduc. Eu merg pe varianta celor care aduc voturi. Cât despre domnul Caracota, astept, încă, chiar dacă dânsul are o vârstă înaintată, să confirme că aduce voturi.” a mai spus deputatul PDL de Târgovişte.

 „Sunt glume de-a lui Florin Popescu care nu au nici o valore. În 2008 când am fost director de campanie a fost anul de referinţă a lui Popescu, când echipa de la acea vreme l-a făcut preşedinte, iar voi presa ştiţi toate astea.  Cu toate sabotajele pe care le-am avut în campania electorală pentru alegerile generale, când am candidat pe colegiul Răcari, tot am scos 20%, chiar dacă primarii PDL, fie s-au pus pe bannere cu PSD-ul, fie  nu m-au ajutat, de frică că nu va ieşi el deputat (n.r. Florin Popescu). La vârsta mea am muncit mult pentru partid,  am adus mult la partid, fără a aştepta funcţii.” a replicat Caracota, în exclusivitate pentru Gazeta Dâmboviţei.

 Cu siguranţă că vom mai asista la replici între cei doi, având în vedere că au împărţit multe, iar acum îşi aruncă vorbe grele.  Criza s-ar putea adânci şi mai mult dacă PDL se va rupe în favoarea Mişcării Populare.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro