Drifturile teribiliștilor nu-i sensibilizează pe polițiști! Oamenii legii rămân focusați pe parcări și pândă

  • Un șofer amator de senzații tari nu-i sensibilizează pe oamenii legii, ocupați să amendeze o femeie care oprise pentru a intra cu mașina în curte

Drifturile făcute de șoferi teribiliști în zona Autogării Târgoviște sunt o obișnuință pentru localnici. Mai multe mașini au fost lovite în timp, cu toate acestea nimeni nu a fost sancționat în condițiile în care, teoretic, zona este supravegheată video de către Poliția Locală a municipiului Târgoviște.

Pe 23 mai, un astfel de eposid a fost suprins de o cameră video montată pe un autoturism. Pe imagini se vede cum șoferul unui BMW face drifturi în stradă, aproape lovind două mașini aflate în trafic. Șoferul care a filmat scena spune că a sunat la 112, la un minut după episod, știind că are dovada video. Bărbatul susține că la numărul unic de urgență i s-a transmis că imaginile sale sunt neomologate (sic!), și cam aici s-a încheiat demersul său.

În aceași zi, însă, cu câteva ore mai devreme, polițiștii de la rutieră, dublați de polițistii locali au umplut zona sensului giratoriu pentru a-i amenda pe șoferii pentru parcari. În zonă, parcarea este o problemă, în condițiile în care oamenii vin atât la magazinele in zonă, cât și la piața agroalimentară. Oamenii de afaceri au făcut mai multe solicitări către autoritățile locale pentru amenajarea unei parcări, spațiul fiind generos, solicitări rămase fără rezultat.

Printre cei amendați, în marea acțiune cu 5 mașini și 20 de polițiști, se află și o șoferiță care oprise mașina pentru a deschide porțile și a-și băga mașina în curte. În zadar le-a explicat femeia situația: Unde e lege, nu e tocmeală! În timp ce aceasta explica că nu are cum să deschisă poarta dacă nu oprește mașina, prin spatele polițiștilor, în sensul giratoriul pătrundea… un convoi de căruțe. Regulamentar, desigur!

 

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro