Dragnea: „Nu am stat la aceeași masă cu Țuțuianu!” Dar Tel Drum…?

Liviu Dragnea a încheiat ziua de ieri cu, încă, o umilință pentru liderul PSD de Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. În conferința de presă ținută spre mizeul nopții acesta pare să-și fi încheiat socoltelile cu fostul ministru al apărării.

Reporter: Ce relație aveți cu Bădălău?

Dragnea: Foarte bună, am stat la aceeași masă, am răs, am glumit..

Reporter: Ce relație aveți cu Țuțuianu?


Dragnea: Nu am stat la aceeași masă cu Țuțuianu. Altă întrebare? 

Altă întrebare ar fi: Dar Tel Drum, deja celebra societate care îi atârnă de gât liderului PSD? Pentru că, este evident că în politica locală relațiile sunt construite pe bani și contracte. Iar dacă Tel Drum are legătură cu Dragnea, atunci acesta pare că a stat la aceeași masă și cu Țuțuianu.

Pe 21 octombrie 2014, Tel Drum câștiga o licitație de 8.685.920 lei pentru Modernizare DJ 714 Glod Sanatoriul Moroeni – Pestera, sector Dichiu – Bolboci- Pestera. Contractul a fost atribuit de către Consiliul Județean Dâmbovița. Au fost 12 oferte, contractul de lucrări a fost atribuit firmei Tel Drum, deşi nu aceasta a avut preţul cel mai scăzut. Nu știm ce s-a întâmplat, exact, până la atribuire.

Tot în 2014, Dâmbovița primea cea mai mare alocare financiară din ultimii ani: 107 milioane de lei. 60 erau pe Programul Național de Dezvoltare derulat de ministerul dezvoltării condus de Liviu Dragnea. Tot în 2014, ministrul (pe atunci nu era încă liderul PSD) a făcut cele mai multe vizite în Dâmbovița. Pe 26 septembrie, râdea cu lacrimi la o întâlnire cu presa, după cu Țuțuianu îi adusese prin ordonanța migrației 20 de primari de la PDL și PNL, cea mai mare migrație politică din țară.

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca