De ziua lor, doamnele din Titu s-au întrecut în rețete delicioase de prăjituri

   Probabil că cea mai dulce petrecere de 8 martie din județ a fost organizată la Titu. Câteva zeci de doamne au acceptat invitația Organizației locale a PSD Titu, dar și provocarea, în premieră, a colegelor din organizație, de a participa la eveniment cu o prajitură de casă. Doamnele au stabilit că vor face o tradiție din această petrecere, iar la anul se vor pregăti cu prăjituri mult mai sofisticate.

      Alături de doamne au fost Titus Corlățean, senator PSD, Andrei Plumb, coordonatorul campaniei electorale pentru europarlamentare, Sebastian Marin, vicepresedinte BPJ PSD Dâmbovița, dar și gazda, Vlad Oprea, președintele PSD Titu.

       “Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți în calitate de soții, de mame, de bunici, vă mulțumesc pentru ceea ce faceți în cariera profesională, în susținerea familiei. Știți că eu sunt un susținător al familiei tradiționale, dintre un bărbat și o femeie. Am respectul pentru orice alte opțiuni, dar pentru mine aceasta este valoarea fundamentală.” a fost mesajul transmis de senatorul Titus Corlățean.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro