DÂMBOVIŢA Covid-19: De mâine, interdicţii de circulaţie şi ziua. Zeci de dâmboviţeni le-au ignorat şi în timpul nopţii

Interdicţiile de circulaţie a persoanelor, obligatorii în intervalul 22:00 – 6:00, vor deveni obligatorii şi în timpul zilei. Acestea vor intra în vigoare, de mâine dimineaţă. Autorităţile vor să limiteze pe cât posibil transmiterea comunitară a virusului. Pentru asta, persoanele peste 65 de ani vor avea interdicţii suplimentare, iar militarii ar putea fi mobilizaţi pentru a putea să îi ajute pe poliţişti şi jandarmi. Persoanele care sunt în carantină vor fi supravegheate electronic.

Vom vedea cum vor înţelege dâmboviţenii să respecte obligaţiile. În prima noapte în care au fost valabile interdicţiile, aproximativ 50 de persoane au fost găsite pe străzile judeţului, care nu respectau prevederile ordonanţei.

La data de 23 martie a.c., incepand cu ora 22.00, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita, alaturi de celelalte structuri cu atributii in asigurarea ordinii si linistii publice, au actionat pe raza intregului judet, pentru verificarea respectarii prevederilor Ordonantei Militare nr. 2/2020 privind masurile de prevenire a raspandirii COVID-19. Astfel, au fost aplicate 47 de sanctiuni pentru incalcarea art. 5 din Ordonanta Militara nr. 2/2020, in valoare de 37.500.” a transmis IPJ Dâmboviţa.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro