Corneliu Ştefan (PSD) invită antreprenorii să se înscrie în Start-up Nation România pentru a primi finanţare de la stat

Joi, 15 iunie,  programul Start-Up Nation a devenit activ petru antreprenorii din România. Schema de ajutor de minimis Start-up Nation România are alocat un buget de  1,7 miliarde lei, din surse bugetare naţionale şi fonduri europene. Antreprenorii pot aplica şi obţine  maxim 200.000 de lei.

Start-up Nation este cel mai ambițios program de sprijinire a antreprenorilor care înființează firme noi si inițiază astfel noi afaceri. Fiecare beneficiar poate primi o finanțare nerambursabilă de până la 200 000 de lei.
Anul acesta, prin programul StartUp Nation se estimează finanțarea a 10.000 de noi business-uri, care vor crea cel puțin 10.000 de noi locuri de muncă” a precizat deputatul Corneliu Ştefan, care se aşteaptă ca programul să fie accesat şi de antreprenorii dâmboviţeni.


Pentru înscrierea în program, antreprenorii vor completa şi transmite on-line planul de afaceri începând cu 15.06.2017 ora 10.00, timp de 30 zile calendaristice de la demararea înscrierii în program, până la ora 20.00 a ultimei zile de înscriere, respectiv 14.07.2017, dar termenul ar putea fi prelungit până la epuizarea bugetului.

 
Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro