Controale la societăţile comerciale care au obţinut contractele pentru deszăpezire

Începând din această săptămână, autorităţile vor merge în control la toate firmele care se ocupă de deszăpezire pe drumurile publice, în perioada de iarnă, în judeţul Dâmboviţa. Printr-un ordin al Prefectului, s-a format o comisie din cadre MAI, care vor vizita sediile şi depozitele societăţilor comerciale care au încheiat contractele de deszăpezire. Vor fi verificate stocurile de materiale antiderapante, maşinile şi utilajele declarate pentru intervenţia la curăţarea drumurilor, precum şi personalul angrenat în activitatea pe timp de iarnă. „În cazul în care nu vor fi găsite în regulă aceste societăţi comerciale, la momentul controlului, vom aplica sancţiunile contravenţionale prevăzute de lege, fără să stăm la discuţii, fără niciun răgaz!”, a declarat inspectorul şef al IPJ Dâmboviţa, Danil Zepişi.

În acest an, mai mulţi primari dâmboviţeni au anunţat că nu-şi vor mai pune utilajele din dotarea UAT-urilor la dispoziţie, pentru deszăpezirea tronsoanelor de drumuri judeţene, din localităţile pe care le conduc. „Probabil că primarii au înţeles că dacă îşi depăşesc atribuţiile, vor fi nevoiţi să răspundă penal.” – Danil Zepişi.


Autorităţile îi anunţă pe cei care răspund de deszăpezirea drumurilor că orice tronson necurăţat în timp util, care reprezintă un pericol pentru conducătorii auto, va fi închis, iar ulterior vor fi aplicate şi sancţiuni. Drumul din munte DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga a fost deja blocat, prin răsturnarea unor mormane de pământ şi pietriş, de către firma care se ocupă de lucrările din zonă.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca